Onze eerste blog! Even voorstellen…

Speciaal voor onze vaste, nieuwe en toekomstige klanten gaan wij elke maand een nieuwe blog posten op onze website.
We willen namelijk net even dat beetje extra geven aan de klant. Dit doen we op meerdere manieren, maar hierover later meer! Mocht je ons nog niet kennen, dan stellen we ons even aan je voor.

Wie zijn wij?

Wij zijn Peter en Marcel van mannenmodezaak XCPT Formale. We hebben jarenlang als collega’s gewerkt in gerenommeerde kledingzaken en we zijn in 2004 met veel enthousiasme begonnen aan onze eigen zaak: ‘Goed & Zo mannenmode’. Na 5 jaar was het tijd voor iets nieuws en voor groei, waarna ‘XCPT Formale’ werd geboren. In oktober 2009, precies 8 jaar geleden, werden we trotse eigenaren van deze prachtige winkel. Onze focus ligt op exclusieve mode voor mannen. We verkopen verschillende merken van hoge kwaliteit. Denk aan merken zoals Ralph Lauren, Don the Fuller, Jacob Cohën, Xacus, Corneliani en ga zo maar door. Je kunt bij ons terecht voor maatpakken, maar ook voor een casual outfit.


Speciaal voor onze (toekomstige) klanten

Ons doel is om een beleving te creëren voor de klant. Op zoek gaan naar passende kleding gaat bij ons samen met een drankje en een hapje terwijl we een praatje maken en je tussendoor verschillende kleding laten zien die bij jou past. Geen gehaast winkelen dus, maar een ontspannen ervaring. Zoals mannen het graag zien. Uiteraard zijn eventuele partners/kinderen ook welkom, wij grijpen wel in als de bemoeizucht te groot wordt (grapje natuurlijk, al zijn we daar in de loop der jaren goed op getraind). Kwaliteit leveren en de klant op nummer 1 zetten staat bij ons erg hoog in het vaandel. Daarom willen we klanten altijd dat beetje extra geven. Zo hebben we al meerdere events georganiseerd voor onze klanten en zijn klanten bij ons altijd welkom voor een kopje koffie en een gezellig praatje. Ook onze webshop is een voorbeeld van onze passie voor onze winkel, we willen de klant in alles tegemoet komen. Deze blog is een nieuw extraatje dat wij jou graag geven. Niet alleen houden we je via deze maandelijkse blog op de hoogte van de nieuwste trends en collectie, ook laten we de blog aansluiten op wat te vinden is in onze webshop. Dit maakt (online) winkelen bij ons nog leuker!

Heb jij nog leuke tips voor onze blog of zijn er dingen die jij graag zou willen lezen? Laat op Facebook dan een comment achter, dit wordt zeker gewaardeerd!