Cadeautips December 2017

Onze cadeautips voor Kerst

 

Sinterklaas is het land uit en dat betekent dat iedereen zich klaarmaakt voor Kerst. Het is weer tijd voor mooie kerstbomen, sfeervolle kerstversiering, warme chocomel, een gluhweintje hier en daar, lekker eten en natuurlijk cadeautjes. Het inkopen van de kerstcadeaus betekent voor veel mensen stress, want wat ga je dit jaar weer kopen? Om je dit uit handen te nemen, hebben we de leukste cadeautips uit onze winkel voor je op een rijtje gezet. 

PFM Underwear boxers

We beginnen met een perfect cadeautje voor onder de kerstboom: een boxer van PFM Underwear. Een boxer met een leuk printje, of juist gewoon effen, is altijd leuk om te krijgen. Voor jou als gever is dit ook fijn voor je portemonnee. Een boxer van PFM schaf je namelijk aan vanaf €23,95 en is in verschillende kleuren en printjes verkrijgbaar. Leuk detail is dat Rico Verhoeven, die vandaag in een spannende wedstrijd zijn GLORY-titel verdedigt, ambassadeur is van PFM Underwear. 

 

 

Boxers PFM Underwear 

Kerstsokken

Wat is er nou gezelliger dan een mooi paar kerstsokken? Leuk om te dragen met Kerst, maar eigenlijk zijn deze sokken de hele winter leuk om aan te doen. Deze leuke kerstsokken zijn van Carlo Lanza, ze kosten €21,95 voor een paar en €34,95 voor een two-pack en zijn er in verschillende dessins. Ideaal om te geven als cadeautje, gezien de leuke prijs en het kerstthema. Hier maak je je vriend/vader/opa/zoon/broer zeker blij mee onder de kerstboom! 

 

 

Kerstsokken Carlo Lanza 

Een cap van Polo Ralph Lauren

Een geliefd merk in onze winkel is Polo Ralph Lauren. Van dit merk verkopen wij onder andere leuke caps. Een sportieve cap is erg leuk om te geven als cadeautje. Je kunt een mooie cap dragen tijdens het sporten of gewoon in je vrije tijd. De caps zijn er vanaf €35,- per stuk en zijn te koop in verschillende leuke kleuren. 

Heerlijk warme handschoenen

Een erg leuk en praktisch cadeau om te geven voor Kerst is een paar mooie leren handschoenen van het merk Pearlwood. Deze handschoenen zijn stijlvol en lekker warm. Zeker met deze temperaturen is het fijn om een goed paar handschoenen te krijgen. Dit item is er in de kleuren zwart en bruin en is te verkrijgen vanaf €69,-. 

Handschoenen Pearlwood 

Een XCPT Formale cadeaubon

Natuurlijk is het super leuk om cadeautjes te geven voor Kerst, maar soms is het erg moeilijk om iets specifieks te bedenken voor iemand. Soms weet je de maat niet of weet je niet precies wat iemand mooi vindt. Als je hier tegenaan loopt, dan kun je uiteraard ook een mooie cadeaubon kopen bij ons! Zo kan de ontvanger zelf iets moois komen uitzoeken bij ons in de winkel. Je bepaalt zelf natuurlijk het bedrag, waardoor je in elke prijsklasse een bon kunt aanschaffen. 

Kom dus snel langs in onze winkel voor deze leuke cadeautips! Onder het genot van een drankje en een hapje helpen wij je graag met het uitzoeken van originele kerstcadeaus. Heb je geen tijd om naar de winkel te komen? Een paar van deze cadeautips zijn ook te vinden in onze webshop!