Heerlijke joggingpakken voor mannen

Bij XCPT Formale verkopen we niet alleen casual kleding en gekledere outfits, we hebben ook comfortabele joggingpakken in de collectie. We hebben joggingpakken voor heren van Polo Ralph Lauren en van Emporio Armani. Soms is het namelijk ook fijn om thuis lekker te ontspannen!
 

Joggings van Polo Ralph Lauren en Emporio Armani

Naar je werk of naar een etentje is het leuk om je van je beste kant te laten zien. Een mooie jeans, een goed passend pak of een shirt, jezelf mooi aankleden is altijd goed. Soms is het echter ook lekker om iets aan te trekken dat lekker comfortabel is. Met de joggingpakken die we in store hebben, voel je je comfortabel én zie je er hip uit. Van Polo Ralph Lauren verkopen we joggingbroeken, sweaters, shirts, hoodies en zip sweaters. Van Emporio Armani hebben we een joggingbroek en een bijpassende sweater in de kleur zwart. Alle items van Polo Ralph Lauren zijn er in meerdere kleuren. 

 Mooi kobaltblauw joggingpak van Polo Ralph Lauren

Joggingpak voor vrouwen

Eigenlijk zijn de joggingpakken, net zoals de rest van ons aanbod, voor mannen. Maar als vrouw kun je deze heerlijke joggings natuurlijk ook dragen! Een lekkere oversized sweater of joggingpant is nooit weg. Kijk daarom je man/vriend/vader/broer lief aan of koop gewoon zelf een lekker comfortabel item uit de nieuwe collectie. Bijvoorbeeld de Polo Bear by Ralph Lauren sweater die je hieronder kunt zien. Deze verkopen we ook online, net als de andere jogging items van Polo Ralph Lauren. 
Hoe leuk is deze grijze sweater van Polo Bear by Ralph Lauren?

Koop je joggingpak online

Natuurlijk kun je de items ook los van elkaar dragen als je de deur uitgaat. Denk bijvoorbeeld aan een leuke sweater of hoodie in combinatie met een mooie jeans. Je vindt de nieuwe joggingpakken in onze winkel in Roosendaal of in onze webshop tussen de new arrivals. Kom gezellig langs voor een uitgebreid advies met een kop koffie of shop online als je hier niet op kunt wachten. 

 Zwarte zip sweater